За нас

Ги разбираме очекувањата на клиентите за висок квалитет, почитување на деловна етика и етичките вредности.

Нашата компанија се наоѓа во Бурса Нилуфер - организирана индустриска зона Havart Climate LTD. ŞTİ. Работи од 2002 година под брендот FANTÜRK. Со 6 инженери и 65 вработени на површина од 3000 m², работиме во секторот за производство на уреди за вентилација и софтвер за системи за автоматизација, и производство на MCC-DDC панели.

Користеќи го нашето искуство, нашата компанија ги разбира очекувањата на клиентите, дава приоритет на квалитетот и прифаќа почитување на деловната етика и етичките верувања, нашата визија е постојано да се развиваме и растеме.

Придавајќи им важност на студиите за истражување и развој, Fantürk има за цел да го зголеми своето производство и квалитетот на услугите врз основа на меѓународните стандарди.

Наша визија

Да се ​​биде водечка светска компанија која произведува технологии кои му даваат воздух на човештвото.

Наша мисија
Да се ​​претстават иновативни технологии за доброто на човештвото.

Визија

Да се ​​биде водечка светска компанија која произведува технологии кои му даваат воздух на човештвото.

Мисија

Да се ​​претстават иновативни технологии за доброто на човештвото.

Вредности

Правда, ориентација кон луѓето, одржливост, иновации, екологија.